24 oktober: Beweging Werkt

Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt voor geluk, meer werkplezier en een hechte teamspirit. Dat vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf.

Op donderdag 24 oktober organiseert Hercules Academy in samenwerking met partner Springbok Coaching een interessante avond die inzage geeft over de manier waarop meer beweging verschil kan maken voor medewerkers. Op en naast de werkvloer.

Op het programma, drie inspirerende topsprekers die, elk vanuit hun invalshoek, kijken naar de rol en meerwaarde van bewegen:

Serge Haubourdin is topexpert corporate wellbeing en gewezen topcoach/trainer, verbonden aan Hercules Academy. Haubourdin heeft jarenlange relevante ervaring in tal van grote en kleine bedrijven. Op 24 oktober reikt hij interessante handvaten aan om door middel van meer beweging aan de slag te gaan met stress en burn-out. In augustus 2017 verscheen trouwens zijn boek “The corporate wellbeing coach”, waarin uitgebreid wordt ingegaan op dit thema.

TV-maakster & schermgezicht Saartje Vandendriessche brengt in haar eigen dynamische en enthousiasmerende stijl een persoonlijke getuigenis over wat zij heeft met beweging. Ze grijpt hiervoor terug naar haar persoonlijke ervaringen door de jaren heen en haar recent verschenen boek “Altijd meer Energie”.

Tot slot laten we de sportieve zakenvrouw & partner van het consultancybedrijf Mobiüs, Nathalie Vermassen aan het woord. In haar bedrijf wordt fit@work sinds enkele jaren op heel doordachte manier in de praktijk omgezet. Ze deelt een aantal inzichten die ze door de jaren heen opdeed opdat bewegingsbeleid succesvol en vooral duurzaam wordt.

Tussendoor bieden wij alle aanwezigen een aparte én gezonde walking diner aan – bereid door foodblogster & duizendpoot Hanne Torfs.

En als toemaatje ontvangt elke deelnemer een exemplaar van het nieuwe boek Beweging Werkt. Sleutels voor een duurzaam bewegingsbeleid op de werkvloer, van Barbara TORFS, gewezen marketingdirecteur van Schoenen Torfs, managing director bij Herculean België en mede-zaakvoerder bij het consultancybedrijf Springbok Coaching.

Dit event is bedoeld voor alle professionals die net als wij geloven dat beweging werkt!

Inschrijven kan via deze link.

Medewerkersdagen---DSCF7289---©-MORREC

Één reactie Voeg uw reactie toe

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s