Herculeaanse leider: Barbara Torfs!

Barbara Torfs werkte 21 jaar lang als directeur marketing & communicatie, zij aan zij met Wouter Torfs, in het familiebedrijf Schoenen Torfs. In de afgelopen jaren leverde ze vooral een bijdrage in de digitale innovatie en transformatie van het retailbedrijf. Ook het programma ‘Fit@Torfs werd een van haar stokpaardjes en lag haar nauw aan het hart.

Haar geloof in ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ vertaalde zich in 2016 in haar engagement in ‘Springbok Coaching’, waar ze samen met oprichter Brecht Buysschaert in zee ging en de commerciële leiding heeft opgenomen in het training- en coachingbedrijf. Zo combineerde ze haar rijke ervaring in het bedrijfsleven met haar oude liefde van haar schooltijd, Lichamelijke Opvoeding.

In februari 2017 nam Barbara Torfs een grote stap in haar professionele carrière. Springbok Coaching werd structureel partner van de Herculean Coop en Barbara neemt binnen de organisatie een operationele rol op om de oprichters Yves Vekemans en Inge Van Belle te ondersteunen.

De aandacht voor mensen en de behoefte aan sociale contacten vind je bij Barbara niet enkel terug op professioneel vlak, maar minstens evenveel in haar vrijwillig engagement als ambassadeur van de Bond Zonder Naam en als bestuurder bij Kom op tegen Kanker. Naast sporten besteedt ze er graag een deel van haar vrije tijd aan.

Voor familie en vrienden gaat  Barbara door het vuur. “Mijn man en twee kinderen, maar ook mijn vrienden zijn heilig voor mij.

22 Comments Voeg uw reactie toe

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s